Een luisterend oor, iemand die met je meedenkt en met een frisse blik naar jouw als opvoeder en naar je kind kijkt.

Gratis oudersupport

Vind je opvoeden lastig? Worstel je met je eigen gedrag als ouder? Of zoek je alleen een luisterend oor als ouder?

Tijdens het gratis online oudersupport luister ik naar je verhaal, geef ik je ondersteuning als ouder en krijg je direct praktische tips om mee aan de slag te gaan.

masterclass Omgaan met de emoties van je kind

Gratis Masterclass

Tijdens de Masterclasses neem ik je mee in de filosofie van Aware Parenting. Deze sluit heel erg mooi aan bij de bijbelse principes en bied jouw als ouder de tools om met je pittige kinderen om te gaan, weer rust en balans te vinden in je gezin en weer plezier te krijgen in het opvoeden van je kinderen. Kijk hier voor de eerst volgende masterclass.

Meer plezier in het ouderschap, meer geduld als ouder met een stabiele basis voor je gezin

Online training

Je wilt je gezin het beste geven wat in je zit. Een liefdevolle geduldige moeder wil je voor je kinderen zijn. Maar je kinderen halen soms het bloed onder je nagels vandaan. Zorg voor verandering in je gezin. Bouw een basis van liefde onder je gezin en wordt die geduldige liefdevolle moeder van je dromen.

Meer plezier in het ouderschap, meer geduld als ouder met een stabiele basis voor je gezin

Traject Ouderschap

Hoe pas je nu al die mooie theorieën toe? Je wilt wel die liefdevolle geduldige ouder zijn, maar in de praktijk komt het maar niet goed van de grond. Je blijft maar steeds weer in die politie agent rol schieten. Wil je de theorie laten landen, zodat jouw gezin doordrenkt wordt met Gods liefde en dat zonder jezelf te verliezen of grenzeloos te worden? Meld je dan aan voor het traject Ouderschap vanuit liefde en respect.